Epic Voices 085 8500171
  • Text Hover
  • Text Hover
Over Epic Voices

Epic Voices is ontstaan vanuit vakidioterie en een grote voorliefde voor Amerikaanse trailerstemmen. Vanuit de gedachte “Wat ze daar kunnen, kunnen we hier ook!” is in 2017 een start gemaakt met Nederland’s eerste database, specifiek gericht op karakteristieke, lage mannenstemmen.


De Epic Voices beschikken qua stemtype allen over wat wij een epische klank noemen. Groots, meeslepend en indrukwekkend. Met een rauw randje en een laag register. Perfect voor trailers, intro’s, commercials of gedragen vertellingen.

  • Text Hover
Ervaring

We hebben ruime ervaring in het produceren van professionele voice-overopnames voor landelijke media als NPO 3FM en NPO Radio 2. Bovendien produceren we commercials, imaging en andere elementen voor veel verschillende grote Nederlandse merken.

 

Het scouten, opnemen en mixen van spreekstemmen is onze “core business”. We doen het al jaren, vanuit enthousiasme en een groot hart voor audio. Zodoende hebben we ruime ervaring opgedaan in het produceren van epische stemopnames. 

Advies nodig?

We zijn niet alleen stemleverancier. We spelen ook een adviserende rol. Ben je nog niet helemaal zeker over een stem of vind je het lastig richting te bepalen? Neem contact met ons op! We helpen je graag.

Epic Voices beluisteren?